Welkom bij Soulful Growth business retreats, een unieke plek waar groei, verbinding en authenticiteit samenkomen. Hier vind je de rust en ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat écht belangrijk voor je is. Onze missie is om jou te ondersteunen op jouw pad naar persoonlijke en professionele groei. Tijdens onze retreats creëren we een veilige en inspirerende omgeving waarin je kunt leren, delen en groeien met gelijkgestemde individuen. Ontdek de balans tussen werk en privé en geef jezelf de ruimte om op te laden en te groeien. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!


Tijdens onze meerdaagse én "one-day" retreats worden deelnemers uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen en hun persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Dit gebeurt door middel van workshops, coaching sessies en inspirerende lezingen, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van business vaardigheden, maar ook het ontwikkelen van een sterkte mindset, persoonlijke groei en creativiteit.


Daarnaast is er ook veel ruimte voor ontspanning en het opdoen van nieuwe inspiratie, bijvoorbeeld tijdens yogalessen, mindfulness-sessies en gezonde maaltijden. Deelnemers kunnen verwachten dat ze na de retreats met hernieuwde energie en inzichten terugkeren naar huis en werk.

Tijdens de retreats werken we aan deze 3 pijlers:

  • 1. Aligning your professional & personal goals.

  • 2. Connecting your mind & body.

  • 3. Boosting your creativity.

Wat onderscheidt ons van andere business retreats?

We stoppen niet alleen bij business en mindset. We gaan veel verder. Omdat we geloven dat ondernemer zijn veel meer is dan alleen je werk doen en werken met cijfers.

Het is even belangrijk om gewoontes te hebben die je klaarstomen voor succes & je lichaam te verzorgen zodat het kan functioneren zoals het hoort. Net als het Latijnse gezegde: "Mens sana in corpore sano." wat betekent: "Een gezonde geest in een gezond lichaam".

We aim to help you grow in life, not only in business.

Voor wie zijn onze retreats?

Elke ondernemer die klaar is om te groeien naar een volgend niveau. Teveel ondernemers struggelen nog steeds met hun cijfers, marketing, angst om te groeien, angst om te investeren, maar ook met het stellen van persoonlijke grenzen, zelfzorg en je "waardig" voelen. Als jij jezelf hierin herkent is deze retreat echt iets voor jou! 

En hoe verloopt het na de retreats?

Wel, 1 van de belangrijkste dingen als ondernemer is het hebben van een goed netwerk van gelijkgestemden. Daarom zal er een privé Facebook en whatsapp groep aangemaakt worden waarin er zonder schaamte vragen kunnen gesteld worden en we elkaar kunnen blijven ondersteunen en helpen waar nodig. En daar stopt het niet, we gaan ook regelmatig netwerkmomenten blijven organiseren met inspirerende gastsprekers en natuurlijk een hapje en een drankje. Ook is het altijd mogelijk om met de experts apart nog tijd in te boeken om jou persoonlijk op te volgen indien je dat wenst.

De volgende retreat zal van start gaan binnen

Boek jouw retreat