Wat is het doel van de retreat? 

Het doel van de retreat is om deelnemers een transformatieve ervaring te bieden die hen helpt hun volledige potentieel te benutten. De retreat is ontworpen om deelnemers te helpen hun professionele doelen te bereiken, hun creativiteit te ontketenen, een gevoel van community te voelen en dieper contact te maken met hun innerlijke zelf om meer vervulling en geluk in hun leven te vinden.

De doelen van onze deelnemers zijn divers, maar vaak hebben ze te maken met persoonlijke groei, professionele ontwikkeling, het vinden van meer balans en het creëren van meer verbinding in hun leven. Sommige deelnemers willen meer inzicht krijgen in zichzelf en hun drijfveren, anderen willen concrete tools en strategieën leren om hun bedrijf te laten groeien, terwijl weer anderen simpelweg behoefte hebben aan rust en ontspanning om op te laden. Ongeacht het specifieke doel, biedt onze retreat een veilige en inspirerende omgeving om aan persoonlijke en professionele doelen te werken.

Voor wie is de retreat bedoeld? 

De retreat is ondernemers die zowel persoonlijk als professioneel willen groeien en die op zoek zijn naar inspiratie, kennis en gevoel van community. De retreat is voor iedereen die zich inzet voor zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling, ongeacht zijn achtergrond of ervaringsniveau.

Onze eerste editie is specifiek ontwikkeld voor kappers.

Hoe gaat de retreat het leven van de deelnemers helpen veranderen?

De retreat biedt deelnemers de mogelijkheid om even uit hun dagelijkse routine te stappen en zich te focussen op persoonlijke groei en ontwikkeling. Door middel van workshops, coaching en andere activiteiten worden deelnemers gestimuleerd om na te denken over hun doelen, waarden en overtuigingen, en worden ze aangemoedigd om deze te vertalen naar concrete stappen voor hun toekomst. Door deze diepere verbinding met zichzelf en anderen aan te gaan, zullen deelnemers in staat zijn om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen en meer balans, voldoening en geluk te ervaren.

Waarom deelnemen aan onze retreat?

Mensen zouden kunnen deelnemen aan onze retreat omdat het een unieke kans biedt om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en tijd te nemen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Tijdens de retreat hebben deelnemers de mogelijkheid om nieuwe inzichten en vaardigheden op te doen die hen kunnen helpen in hun persoonlijke en professionele leven. Bovendien biedt de retreat de gelegenheid om te netwerken en nieuwe, inspirerende mensen te ontmoeten. Door even afstand te nemen van hun dagelijkse omgeving en te focussen op zichzelf, kunnen deelnemers na de retreat met een vernieuwde energie en focus terugkeren naar hun dagelijkse leven.

Wat voor soort activiteiten en evenementen worden er aangeboden tijdens de retraite?  

De retreat zal een verscheidenheid aan activiteiten en evenementen bevatten, waaronder workshops, lezingen, interactieve discussies, sportactiviteiten en mogelijkheden voor deelnemers om met elkaar en met gastsprekers in contact te komen. De activiteiten en evenementen zijn ontworpen om deelnemers te helpen hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken, hun creativiteit de vrije loop te laten en hun volledige potentieel te benutten.

Wie zijn de gastsprekers en welke onderwerpen zullen ze behandelen? 

Onze gastsprekers zijn leiders in hun respectievelijke vakgebieden en ze zijn toegewijd om deelnemers te helpen hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken. De gastsprekers behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder persoonlijke groei, bedrijfsontwikkeling, creativiteit, de kunst van het welzijn en meer. 

Wat is het schema voor de retreat?  

Het schema voor de retreat staat op de website en bevat de data, tijden en locaties van alle activiteiten en evenementen. Het schema kan worden gewijzigd en deelnemers worden van tevoren op de hoogte gebracht van eventuele updates. Een gedetailleerd verloop van de 3 daagse zal worden gedeeld via email met alle deelnemers.

Worden er maaltijden verstrekt tijdens de retraite?  

Ja, alle maaltijden worden verstrekt tijdens de retreat en zijn inbegrepen in de vergoeding. Deelnemers kunnen genieten van gezonde en heerlijke maaltijden die zijn ontworpen om lichaam en geest te voeden.

Zijn er accommodatie-opties beschikbaar voor deelnemers?

Ja, er zijn verschillende accommodatieopties beschikbaar voor deelnemers, waaronder eenpersoonskamers of gedeelde kamers. De accommodatiekosten zijn inbegrepen in de vergoeding voor de retreat. 

(verschillende opties voor accomodatie zijn bij de eerste retreat op 7, 8 en 9 mei 2023 niet beschikbaar, wel vanaf de volgende editie.) 

Wat zijn de kosten van het bijwonen van de retraite en wat is inbegrepen in de vergoeding?  

De kosten van het bijwonen van de retreat variëren, afhankelijk van het pakket dat je kiest. De vergoeding voor de retreat omvat toegang tot alle activiteiten en evenementen, maaltijden en alle materialen of middelen die tijdens de retraite worden verstrekt. Toch zijn alle deelnemers verantwoordelijk voor het betalen van eventuele extra's voor roomservice en drankjes in de kamer of bar en voor het gebruik van eventuele faciliteiten en parkeergelegenheid.

Hoe schrijf ik me in voor de retreat? 

Om u aan te melden voor de retreat, gaat u gewoon naar de registratiepagina op onze website en volgt u de instructies om het registratieproces te voltooien. U wordt gevraagd om uw contactgegevens op te geven, een pakket te kiezen en een betaling te doen om uw plaats te reserveren.

Kan ik de retreat bijwonen als ik speciale behoeften of vereisten heb? 

Ja, we verwelkomen deelnemers met speciale behoeften of dieet vereisten en zullen ons best doen om aan hun behoeften te voldoen. Laat het ons weten als je speciale behoeften of dieet vereisten hebt wanneer je je aanmeldt voor de retreat.

Is er een deadline om je in te schrijven voor de retraite? 

Ja, er is een deadline om je in te schrijven voor de retreat. De exacte deadline is beschikbaar op onze website.  

Is er een wachtlijst voor het geval het evenement uitverkocht is?

Ja, u kunt altijd een verzoek indienen om op de wachtlijst te worden geplaatst zodra ons evenement is uitverkocht. Meld je aan op onze wachtlijst via deze link.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  • Klantenservice

    hello@soulful-growth.com