Martyn Vanzieleghem

8 jaar geleden gingen mijn moeder en ik op citytrip naar Lissabon.
Mijn moeder was gewend om haar haar elke week bij de salon te laten doen, dus we moesten een plek vinden voor haar wekelijkse blowout tijdens onze reis.

Zo ontdekten we @facto_hair.
Ik herinner me de energie toen ik de salon binnenliep. Deze plek schreeuwde creativiteit uit: de muziek, de medewerkers met hun eigen uitgesproken stijl.... ๐“๐‡๐ˆ๐’ ๐ˆ๐’ ๐ˆ๐“.

( ๐˜ด๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ: ๐˜ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ค๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ง๐˜ถ๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ, ๐˜ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ข ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ญ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜บ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฏ)

Dus besloot ik dat ik kapper wilde worden ๐“๐‡๐€๐“ ๐„๐—๐€๐‚๐“ ๐ƒ๐€๐˜.

9 jaar later run ik mijn eigen salon @martyshouseofcolour , ik krijg de kans om mijn kennis en passie te delen met andere stylisten. Ik ontmoet de meest geweldige mensen van over de hele wereld, reisde naar verschillende landen, creรซerde mijn eigen merk en identiteit.

De workshop die ik samen met Gitte geef tijdens de retreat gaat gevuld zijn met de laatste nieuwe kleur- en finishing inspiratie.

Instagram @colorbymarty

Meer weten over Soulful Growth Retreat?

Yes Please!