Sharon Van Cleuvenberg - Studio Sharon

Kunstschilder in hart en nieren. Geboren en getogen in Ravels en momenteel gevestigd in mijn gloednieuwe studio in Weelde (Ravels).

Ik beschrijf mezelf als een abstract kunstschilder met oog voor vormgeving, minimalisme en experiment. Experiment is de rode draad in mijn proces. In mijn werk probeer ik vorm te geven aan kwetsbare menselijke en natuurlijke processen, door gebruik van texturen afwisselend met vloeiende bewegingen.

Na heel wat jaren alleen vertoeft te hebben in mijn atelier zette ik twee jaar geleden de deuren open. Creativiteit is een spier die moet getraind worden en ontzettend kan bijdrage tot ons welzijn. Bij Studio Sharon geef ik laagdrempelige workshops en cursussen die voor iedereen toegankelijk zijn. Ik zet in op even wegvluchten van alle "regels en moetens". Het motto is "go with the flow" en we zien wel waar we komen. Genieten van het moment, het voelen van de verf, experimenteren met materialen, laag op laag. Kwaliteit en persoonlijkheid. Iedereen is welkom in mijn Studio, ongeacht of je al geschoold bent of nog nooit een penseel in de hand hebt gehad. Graag neem ik je mee in mijn wereld van kleur, experimenteren, en ontspannen. Schilderen is meer dan een beeldtaal, het is een bijzondere wereld van verbondenheid, gevoel en intuïtie. Deze dingen zijn nu eenmaal meer waard als je ze deelt. Vanuit dit idee is STUDIO SHARON geboren.

 

Workshop Intuïtief schetsen:

Intuïtief schetsen is de beste manier om even tot stilstand te komen. Als ondernemer moet je elke dag weer creatief denken, uit bepaalde denkpatronen stappen en in contact staan met je buikgevoel. In deze workshop leer ik je om even uit je hoofd te gaan en het creatieve denken aan te wakkeren.  Je creëert een aantal abstracte schetsen vanuit je buikgevoel nadat ik tips en tricks heb gegeven over hoe deze zijn opgebouwd. Je maakt kennis met verschillende materialen & technieken. Al spelenderwijs ga je aan de slag waardoor je helemaal kan opgaan in het experiment. De focus ligt op opgaan in de beweging die ontstaat. Het is een super toffe oefening om alles even los te laten.

Je maakt 5 tot 7 kleine werkjes op verschillende ondergronden met verschillende materialen. Geen "saaie" of complexe schetsen met houtskool of potlood. We gaan voor speels, kleurrijk en abstract. Je schetsen worden niet “geanalyseerd”, het is de bedoeling om je een medium aan te rijken om even uit je hoofd te gaan en je creatief denken terug aan te wakkeren.

www.studiosharon.be

STUDIO SHARON___ (@studiosharon_) • Instagram-foto's en -video's

Studio Sharon (facebook.com)

 info@studiosharon.be

Meer weten over Soulful Growth Retreat?

Yes Please!